Повратак на врх

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

ОШ "Петар Враголић"

Јована Цвијића 1, 15320 Љубовија

Свечану Академију 2013 поводом Савиндана наших ученика су чистотом и несебичном љубављу водили до овог циља Владан Ракић, проф. информатике, проф. музичке културе Љубиша Поповић и проф. српског језика Александар Реновчевић у сарадњи са Сретеном Тадићем, вероучитељем наше школе и организаторима - Загорком Бојичић, наставницом српског језика и психологом, Дивном Јаковљев, које су се посебно заложиле за заједничку идеју да уведемо иновације у

досадашње приредбе поводом овог дана, правећи поставку ликовних, ручних и вајарских радова наших суграђана и колега: проф. магистра ликовне културе Радмиле Ђалић, проф. ликовне културе Сање Тодоровић, ликовног академика Бојана Грујића и Ане Гачевић.
"У мислима ћемо за тренутак отићи у векове прошле, осетити снагу Растка Немањића који се осмелио младошћу и чистотом душе у нови свет. Лепота мисли и духа и непресушна слога биће једино што ћемо осећати док је будемо пратили. 
Будите уверени да ће убудуће ова установа бити место културних догађања и отворена за све идеје чистога срца, какво је куцало и у нашем првом српском просветитељу, Светоме Сави.
„Хвала Вам на пажњи драги гости!" рекла је на крају поздравног говора директорка школе Светлана Шишић.


 

Актуелно

Издвајамо

ОШ "Петар Враголић", Јована Цвијића 1, 15320 Љубовија