Повратак на врх

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

ОШ "Петар Враголић"

Јована Цвијића 1, 15320 Љубовија

Од 8 - 20.5.2019. у школи у Љубовији, Д. Оровици и Трешњици реализован је тематски план у VII разреду на тему ''Аустралија и Океанија'' из два наставна предмета географије и енглеског језика.

Тематски план је реализован у: VII/1, VII/2, VII/3, VII/5 и VII/8, а реализовали су га наставници географије Владимир Полић и Бранимир Весић, наставница енглеског језика Ана Мићић и педагог Биљана Ђорђевић. У делу домаћих задатака - истраживачког рада ученика била је укључена и наставница хемије Слађана Ђурић. Техничку помоћ су пружили: директор Василије Ђукановић, психолог Дивна Јаковљев, дефектолог Биљана Пановић, библиотекар Љиљана Јаковљевић, домари Миливоје Петровић и Благоје Алексић, чистачице Станка Петровић и Душанка Матић. у циљу реализације тематског плана било је неопходна обезбедити учионицу само за часове географије и енглеског језика и ученике седмог разреда, као и изменити распореда часова и у томе су нам изашли у сусрет учитељица Милијана Малетић, ученици III/1, као и наставници: Милена Бељић, Љубиша Поповић, Александар Реновчевић.

У прилогу можете видети продукте ученика и наставника који су резултат рада на редовним часовима енглеског језика и географије и истраживачког рада ван редовних часова.

Актуелно

Издвајамо

ОШ "Петар Враголић", Јована Цвијића 1, 15320 Љубовија