Повратак на врх

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

ОШ "Петар Враголић"

Јована Цвијића 1, 15320 Љубовија

Филтер
  • Дивили смо се нашим драгим глумцима…

    У среду, 17. децембра у сали биоскопа у Љубовији изведена je представа за децу из основне школе и дечијег вртића “Чаробни крчаг”. Представу су извели глумци Аматерског позоришта “Александар Јоковић”, у режији Ивана Исаиловића. У овој бајци за најмлађе улогесутумачили: Драган Урошевић (кловн Пуки), Марија Матић (вилењак Муки), Александар Реновчевић (витез Куки) и Вања Васић вештицa.

  • У понедељак, 15. децембра, у  холу наше школе са почетком у 18 часова  одржана је промоција романа „Армагедон“ новинара Владе Арсића. То је роман о злоупотреби деце од педофила и заснован је на истинитим догађајима. Арсић је разговарао са ученицима седмих и осмих разреда о проблемима са којима се суочавају млади људи као што су наркоманија, трговина белим робљем и принудна проституција.

  • 10.12.2014. у Љубовији, у малом холу библиотеке „Милован Глишић“ отворена је изложба радова ученика Уметничке школе из Ужица. Школу је у уводном обраћању присутнима представио директор Обрадин Јешић.

  • Били, видели, нешто научили….

    Професорка Мирјана Протић са ученицима који су чланови новинарске секције посетила је Радио Љубовију. Ученици су видели студијску опрему и слушали од Зарије Васића, главног и одговорног уредника, о врстама опреме, снимању емисија, репертоару  и  кодексу понашања у јавној установи.

  • У понедељак, 1. децембра 2014. године, представници МУП-а и ДОМА ЗДРАВЉА у Љубовији на терену игралишта ОШ „Петар Враголић“ у Љубовији, извели су симулацију саобраћајне несреће. Симулацији саобраћајне несреће присуствовали су ученици од првог до четвртог разреда и њихови учитељи. Циљ симулације саобраћајне несреће јесте да се ученицима скрене пажња на безбедно понашање у саобраћају.

Актуелно

Издвајамо

ОШ "Петар Враголић", Јована Цвијића 1, 15320 Љубовија