Повратак на врх

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

ОШ "Петар Враголић"

Јована Цвијића 1, 15320 Љубовија

Филтер
  • У среду, 24. 04. 2013. године, у нашој школској библиотеци, одржан је један у низу планираних састанака представника стручних актива за развојно планирање школа Колубарског и Мачванског округа и саветнице за развојно планирање Школске управе Ваљево, гђе Милене Матић.

  • У понедељак, 22. априла у 11 часова, обележили смо Међународни дан планете Земље и почетак изградње парка “Братољуб“, који ће се налазити у школском дворишту матичне школе „Петар Враголић“ у Љубовији.

    Организатори скупа су били: Министарство омладине и спорта Републике Србије, Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске, ЈП „Србијашуме“, „Шуме Српске“

  • Средином марта успешно је окончан пројекат, који је реализован захваљујући програму "Образовање за одрживи развој на западном Балкану", који је спровео РЕЦ за централну и источну Европу, под називом "Стазе заједничке будућности".

  • У понедељак, 22. априла у 11 часова, обележићемо Међународни дан планете Земље и почетак изградње парка “Братољуб“, који ће се налазити у школском дворишту матичне школе „Петар Враголић“ у Љубовији.

    Позвали смо све грађане добре воље да нам пруже логистичку подршку у прекограничној еко-акцији „Братољуб“ и својим присуством увеличају обележавање Међународног дана планете Земље.

Актуелно

Издвајамо

ОШ "Петар Враголић", Јована Цвијића 1, 15320 Љубовија